Proprietăți de întindere și contracție

În funcție de materialul utilizat, întinderea și/sau contracția unui produs trebuie stabilite în prealabil. Trebuie remarcat faptul că materialul se poate comporta diferit pe lungime în raport cu lățimea produsului. Materialele sunt deja prefixate prin procesul de acoperire pentru a atinge stabilitatea dimensională la imprimare sau calandrare. Dacă temperatura de fixare este depășită, atunci pot apărea contracții suplimentare. Materialele pot suferi, de asemenea, post-contracție în cadrul primelor ore de după tipărire. Această contracție reziduală este inevitabilă și apar mici abateri în limita toleranței textilelor normale. Calandrarea fără tensiune, procesarea constantă și temperaturile ambiante oferă rezultate constante la imprimare. La prelucrarea textilelor cu temperaturi ridicate și manoperă precisă, întotdeauna trebuie testat un eșantion din același lot.

Tăierea

În timpul prelucrării/coaserii ulterioare, vă rugăm să acordați atenție sensibilității la îndoire a țesăturii pentru a evita ruperile. Țesăturile pe bază de poliester sunt cel mai bine tăiate cu o mașină de tăiat la cald, pentru a evita posibila descuamare.

Materialele textile pot fi ulterior tăiate, dacă este necesar. Cu toate acestea, secțiunea de margine poate fi, în anumite circumstanțe, ușor ondulată, sfâșiată sau lipită.

Tipărirea

Pentru a obține rezultate de imprimare constante, toate variabilele trebuie să fie păstrate constante în orice moment (imprimantă, temperatură, cerneluri, viteză etc.).

Stratul aplicat poate duce în cele din urmă la depuneri, în special la cantități mari de procesare. Cernelurile pot migra și în timpul procesului de prelucrare și pot duce la reziduuri. Prin urmare, este esențială o curățare temeinică și regulată.

Termen de valabilitate

Vă recomandăm o temperatură medie de depozitare de 18-25 grade Celsius (64-77 ° F), condițiile de condensare trebuie evitate. Umiditatea ar trebui să fie între 40-65% (pe baza climatului central european). Dacă mărfurile sunt depozitate în afara acestor condiții, este recomandabil să le aclimatizați neambalate înainte de tipărire timp de cel puțin 24-72 de ore, pentru a evita abaterile la tipărire.

Toleranță la erori

În cazul textilelor, este normal să se aștepte la toleranțe în lățimea materialului, greutatea suprafeței, tonul culorii etc. Prin urmare, este important să acordați atenție loturilor de producție și, dacă este posibil, să combinați numai materiale din același lot. Defectele textile tipice legate de producție, cum ar fi nodulii, rupturile de fir, defectele mici de țesut, defectele ochiurilor, petele mici etc. sunt caracteristice și sunt din păcate inevitabile.

Materiale PVC Free

Frontlit banner PVC Free Kavalan Sunlight Light alb mat...

Pret incepand de la 364,50 lei

(Preturile nu contin TVA)

Mesh banner PVC Free Kavalan Spiderweb 300 alb mat...

Pret incepand de la 442,41 lei

(Preturile nu contin TVA)

  Produsul a fost adăugat în coș