Găsirea cernelei de înaltă calitate cu solvent scăzut nu mai este o problemă!

Cu cernelurile alternative pentru HP și Seiko cu solvent scăzut, obțineți un print durabil, la fel de sigur ca și în cazul cernelurilor pe bază de apă. În trecut, trebuia să decizi între cerneluri care să reziste testului timpului și cerneluri care ar fi sigure de utilizat. Astăzi, nu mai trebuie să luați această decizie. Avem o mare varietate de cerneluri prietenoase pentru oameni, care sunt mai puțin toxice și mai puțin periculoase decât cernelurile cu solvent din trecut.

Unul dintre avantajele alegerii cernelii cu solvent este că această cerneală este foarte durabilă. Produsele chimice utilizate pentru producerea acestor cerneluri pot impregna de fapt materialului imprimat, creând o imprimare care durează foarte mult, chiar și atunci când este utilizată în exterior. Unele cerneluri chiar topesc plasticul, ceea ce le face ideale pentru bannere în aer liber și alte aplicații care necesită o lucrare de foarte lungă durată. Cu toate acestea, aceste cerneluri solvent erau foarte periculoase.

Cerneala de tip Low Solvent oferă o soluție mult mai bună pentru cei care doresc o imprimare de lungă durată, dar nu doresc să folosească cerneluri periculoase.

Indiferent pentru ce utilizați cernelurile cu solvent redus, sunteți sigur că veți obține cele mai bune rezultate cu cerneala oferită de noi.

Cerneală Low Solvent

Cerneală STS low solvent, cartuș 1 L, compatibil HP...

Pret incepand de la 332,35 lei

(Preturile nu contin TVA)

Cerneală STS low solvent, bidon 1L, compatibil HP 9000 | HP10000 | Seiko 64
  • - 15%
  • image-22-1619873657.png
  • image-37.png
  • image-52-1624457304.png

Cerneală STS low solvent, bidon 1L, compatibil HP 9000 |...

Pret incepand de la 179,78 lei 211,50 lei

(Preturile nu contin TVA)

Cerneală Bordeaux low solvent Fuse Eco LS compatibil HP

Pret incepand de la 178,99 lei

(Preturile nu contin TVA)

  Produsul a fost adăugat în coș