Cernelurile Dye sunt unele dintre cele mai frecvente tipuri de cerneală utilizate pentru imprimantele cu jet de cerneală. Fabricate prin dizolvarea colorantului într-un lichid, aceste cerneluri au fost folosite de mult timp datorită bogăției și clarității lor de culoare cât și pentru că sunt ieftine pentru producție și, prin urmare, ieftine pentru cumpărare. Cernelurile colorante pentru imprimantele EPSON sunt extrem de populare, combinând o calitate de imprimare excelentă, cu culori intense și durabile. Aceste cerneluri au oferit întotdeauna cea mai largă varietate de culori, mai ales când alte tipuri de cerneluri puteau oferi doar câteva culori diferite.

Deși nu sunt la fel de rezistente la apă sau de intemperii ca alte cerneluri de pe piață, cernelurile Dye pentru EPSON, HP, Fuji și alte mărci de imprimante sunt populare datorită vibrației puternice a culorilor. Pentru imprimeuri de cea mai înaltă calitate, cele mai clare, vibrante, aceste cerneluri sunt încă prima alegere. Cele mai bune pentru interior sau pentru exterior pe termen scurt, flexibilitatea pură a cernelii Dye o face ca o alegere excelentă pentru multe aplicații diferite. Îmbunătățirile recente ale formulei sale le-au făcut mai rezistente la decolorarea culorilor și intemperiilor.

În timp ce aceste cerneluri sunt ideale pentru o mare varietate de aplicații, ele sunt adesea utilizate pentru imprimarea îmbrăcăminte, deoarece aderă bine la țesături. Imprimarea foto de orice fel, indiferent dacă este vorba de bannere, panouri publicitare, afișaje etc., a folosit întotdeauna cerneala Dye, datorită profunzimii și vibranței culorii pe care le poate oferi acestor materiale.

Cernelurile STS sunt într-o mare varietate de opțiuni de cerneală Dye, pentru multe mărci de imprimante, ceea ce face ușor să găsiți un cartuș de înlocuire care să vă răspundă nevoilor.

Cerneala Dye

Cerneală STS dye, bidon 1L, compatibil Canon iPF 500 |...

Pret incepand de la 308,09 lei

(Preturile nu contin TVA)

Cerneală STS dye, cartus 500mL, compatibil Fuji Frontier...

Pret incepand de la 425,21 lei

(Preturile nu contin TVA)

Cerneală STS dye, cartus 200 mL, compatibil Fuji...

Pret incepand de la 136,97 lei

(Preturile nu contin TVA)

Cerneală STS dye, cartus 200mL, compatibil Epson SureLab...

Pret incepand de la 136,97 lei

(Preturile nu contin TVA)

  Produsul a fost adăugat în coș